Openingstijden  •  Sitemap  •  

voliere1 zelfbouw2 elementen2

De kracht van L&M Volièrebouw en Voliereshop.nl

L&M Volièrebouw is een snelgroeiend bedrijf uit Drenthe en bestaat sinds 2006. Volièreshop is een onderdeel van L&M Volièrebouw. L&M Volièrebouw is al jaren leverancier van alles omtrent volières, volière onderdelen en andere dierenbenodigdheden en behoort tot één van de grootste afnemers in Europa. L&M Volièrebouw is inmiddels de grootste volièrebouwer van het Noorden. Door een steeds grotere inkoop kunnen wij u al het losse materiaal voor een zéér scherpe prijs aanbieden.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aluminium volières welke geschikt zijn voor allerlei dieren, zoals vogels, katten en eekhoorns. Wij maken zowel standaard volières als maatwerk.

L&M volièrebouw heeft zicht uitgebreid met de webwinkel, waar de klant voordelig terecht kan voor los materiaal. Het is een online etalage, waarbij producten op het gebied van dierenbenodigdheden kunnen worden aangeschaft.

Door het geringe prijsverschil en het feit dat geanodiseerd of gecoat aluminium langer mooi blijven, maken wij geen gebruik meer van bruut (onbehandeld) aluminium

 

 

Let op:  Wij zijn maandags gesloten en vanaf heden maken wij  Geen Maatwerk meer 

LET WEL:   i.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 14 Juli tot en met 8 augustus

 

 

 Bekijk nu onze nieuwe webshop www.voliereshop.nl

Contact


Bezoek- en postadres:

L&M Volierebouw
Westerstraat 39
9301 BB Roden


Contactgegevens:

Tel: 06 - 542 442 25


Internet:

E-mail: info@lm-volierebouw.nl
Website: www.lm-volierebouw.nl
Webshop: www.voliereshop.nl


KvK:

04.08.32.27