Openingstijden  •  Sitemap  •  

Onderstaand ziet u enkele verschillende volières , welke wij voor een aantal van onze klanten hebben gemaakt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, uiteraard is een andere afmeting of opstelling ook mogelijk. 

De volières kunt u zelf samenstellen door verschillende beschikbare opties, zoals de kleur van het aluminium of de maaswijdte van het gaas. De aluminium kokers die gebruikt worden hebben een afmeting van 20x20x1.5 mm. Het gaas wordt eerst gewalst en daarna gemonteerd.

De volière wordt in panelen geleverd als bouwpakket en is inclusief een plattegrond zodat u het eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten.

LET WEL: Door het geringe prijs verschil en het feit dat geanodiseerd of gecoat aluminium langer mooi blijven, gebruiken wij geen bruut (onbehandeld) aluminium meer

Een aantal volières kunt u bestellen via de webshop www.voliereshop.nlVoor maatwerk of specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen info@lm-volierebouw.nl

 

 

Klik op de foto voor een vergroting en de gehele omschrijving
<< Vorige | Terug | Volgende >>

voliere7
Prijs: EUR 0.00
Omschrijving:

Voliere van 400 x 100 x 200 cm.
Uitgevoerd in groen aluminium, inclusief nachthok.
De gaas elementen zijn bespannen met gaas 19 x 19 x 1.45 mm.
Het dak is van 16 mm polycarbonaat welke geheel in aluminium omlijsting gezet is.
Het nachthok, achterwand en morsranden zijn van 4 mm ACP.

Bestellen via

www.voliereshop.nlAlle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en/of gebruiken voor andere doeleinden is dan ook niet toegestaan.