Openingstijden  •  Sitemap  •  

Onderstaand ziet u enkele verschillende volières , welke wij voor een aantal van onze klanten hebben gemaakt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, uiteraard is een andere afmeting of opstelling ook mogelijk. 

De volières kunt u zelf samenstellen door verschillende beschikbare opties, zoals de kleur van het aluminium of de maaswijdte van het gaas. De aluminium kokers die gebruikt worden hebben een afmeting van 20x20x1.5 mm. Het gaas wordt eerst gewalst en daarna gemonteerd.

De volière wordt in panelen geleverd als bouwpakket en is inclusief een plattegrond zodat u het eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten.

LET WEL: Door het geringe prijs verschil en het feit dat geanodiseerd of gecoat aluminium langer mooi blijven, gebruiken wij geen bruut (onbehandeld) aluminium meer

Een aantal volières kunt u bestellen via de webshop www.voliereshop.nl



Voor maatwerk of specifieke wensen kunt u contact met ons opnemen info@lm-volierebouw.nl

 

 

Klik op de foto voor een vergroting en de gehele omschrijving
<< Vorige | Terug | Volgende >>

voliere19
Prijs: EUR 0.00
Omschrijving:

Groene aluminium voliere van 250 x 100 x 200 cm.
Gezien deze volière gemaakt is voor eekhoorntjes zit er in het midden een sluis van 50 cm met toegang tot beide volière delen.
Het dak is van 4 mm wit ACP en de morsranden van 4 mm groen ACP.
De achterwand hebben wij gemaakt van 4 mm wit ACP, de klant heeft zelf deze volière verder verfraaid.


Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en/of gebruiken voor andere doeleinden is dan ook niet toegestaan.