Openingstijden  •  Sitemap  •  

Uniek aluminium volièresysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van een innovatief aluminium profiel. Dit systeem is origineel, exclusief en duurzaam. De volières hebben geen popnagels, geen dwarse tussenspijl en hebben geen zichtbare hoekstukken. De afwerking van de volières is kwalitatief hoogwaardig.

 

De voordelen dan dit nieuwe volière systeem zijn:

  • Betere inkijk, door afwezigheid tussenspijl en zwart gecoat gaas
  • Hoogwaardige afwerking, door verstek en afwezigheid popnagels
  • Diervriendelijk, geen scherpe onderdelen
  • Hygiënisch, door afwezigheid popnagels en hoogwaardige afwerking
  • Mogelijkheid om voorzetraam te plaatsen

Exclusief door: exclusief profiel, gaasmatten, niet zichtbare hoekstukken, gecoate grendels, scharnieren en gecoate voederplateau’s welke exclusief leverbaar zijn door L&M.

 

Hieronder ziet u een aantal standaard volières uit ons assortiment. Deze kunt u zelf samenstellen door de verschillende beschikbare opties in te vullen bij het product, zoals de kleur van het aluminium of de maaswijdte van het gaas. De aluminium kokers die gebruikt worden hebben een afmeting van 20x20x1.5 mm. Wij maken gebruik van hoogwaardige stevige gaasmatten. Te bestellen via onze webshop www.voliereshop.nl


 

 

De door u samengestelde volière proberen wij binnen 3 weken klaar te hebben staan. Wij nemen contact met u op zodra de volière klaar staat.

De volière wordt in panelen geleverd als bouwpakket inclusief bevestigingsmateriaal (exclusief bevestigingsmateriaal voor het monteren aan de ondergrond) en een plattegrond zodat u het eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten. Tijdens drukke periodes kunnen wij afwijken van onze levertijden. Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen info@lm-volierebouw.nl

 

 

<< Vorige | Terug | Volgende >>

P1070160 kopie
Prijs: EUR 860.00
Omschrijving:
De L&M volière model Monaco is de grotere uitvoering van de aluminium standaard volière met de afmeting 300x100x198 cm. Deze volière is gemaakt met het unieke en originele L&M profiel. Dit model lijkt op het model Cannes, maar is één meter langer.

De volière is leverbaar in zwart en groen aluminium. De volière kunt u zelf samenstellen door de verschillende beschikbare opties in te vullen. 

Bestellen via

www.voliereshop.nl